Word vrijwilliger

Altijd al eens de handen uit de mouwen willen steken en een bijdrage willen leveren aan de natuureducatie? Ga dan met andere vrijwilligers in Thijsse’s Hof aan de slag.

Tuinvrijwilliger
Met slechts een paar uur van jouw tijd draag je bij aan het onderhoud van de oudste heemtuin van Nederland en ontmoet je anderen met liefde voor de natuur.

Schoolbegeleider (bij het Scholenpad)
Help mee met het succesvolle Scholenproject. Je begeleidt een groepje kinderen uit groep zes van de basisschool op hun tocht door de Hof. Ze doen gedurende een uur waarnemingen en beantwoorden vragen op hun werkblad. De nadruk ligt op “genieten van de natuur”.

Gids/rondleider
Ben je goed op de hoogte van de natuur, dan kun je in aanmerking komen om rondleider van groepen te worden. Daartoe verlangen wij dat je eerst via de IVN of KNNV jouw kennisopbouw hebt opgestart en ook wilt uitbouwen.

Medewerker (social) mediateam
Website, Facebook en Instagram moeten worden bijgehouden. Bij Thijsse’s Hof liefst door iemand die tevens affiniteit heeft met de levende natuur en onze missie. Ben jij zo iemand? Meld je aan!

Meehelpen
Wil je meedenken of meedoen achter de schermen. Praktische hulp bieden bij een evenement. Met jouw inzet kunnen we onze activiteiten verbeteren en de organisatie versterken.

Onze actuele vrijwilligersvacatures zijn te vinden bij het VWC-Buuv. Je kunt deze vinden op hun website Haarlem voor Elkaar: zoek op in de rubriek ‘Zelf zoeken?’  met het trefwoord ‘Thijsse’s Hof’.

Alle vrijwilligers worden jaarlijks uitgenodigd voor de voorjaarsreceptie en het jaarlijks vrijwilligersuitje. Ook ontvang je de digitale nieuwsbrief voor onze vrijwilligers.

Aanmelden als vrijwilliger

DD dash MM dash JJJJ
Postcode
Huisnummer
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.