Word donateur

Thijsse’s Hof is een zelfstandig stichting die geen subsidie van de overheid ontvangt. Voor het in stand houden van Thijsse’s Hof is iedere donateur van harte welkom. Graag nodigen wij jou uit dat te worden.

Jaarlijkse bijdrage
Met een jaarlijkse donatie van minimaal € 20,– ondersteun je het onderhoud van Thijsse’s Hof! Je ontvangt ons prachtige jaarverslag.
Met een hoger bedrag kunnen we een kleine expositie samenstellen, kunnen we gereedschap kopen of groot onderhoud in Thijsse’s Hof verrichten.

Eenmalige gift?
Heb je iets te vieren en wil je iets schenken in plaats van ontvangen? Aan de Hof is het goed besteed!

Waarom donateur worden, een gift geven of schenking doen?
In Thijsse’s Hof komt de natuurbeleving van de duinen van Kennemerland voor jong en oud optimaal tot zijn recht. Natuureducatie en natuurbeleving gaan hier hand-in-hand. Het is dé plek je waar Jac. P. Thijsse zijn droom van natuurstudie en natuurgenot voor een ieder zelf kon uitdragen: ‘zijn instructief plantsoen’. Die opzet heeft Thijsse’s Hof vandaag de dag nog steeds.
Thijsse’s Hof is uniek in zijn aanleg en opzet. De Hof is aangelegd in 1925 en daarmee de oudste heemtuin van Europa. Vanaf 2015 is de oudste heemtuin ook een ‘levend’ rijksmonument. Help jij mee aan de toekomst van Thijsse’s Hof?

ANBI-status
Wij zijn door de Belastingdienst erkent als ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat donaties, giften en schenkingen bij de aangifte voor de inkomstenbelasting onder de post Giften mogen worden afgetrokken. U leest er alles over op onze website.

Aanmelden als donateur