Logo

THIJSSE'S HOF

Planten- en vogeltuin in het Bloemendaalsche Bosch

Verhuur lokaal

Verhuur van grote zaal van Thijsse’s Hof

De grote zaal van Thijsse’s Hof leent zich prima voor het houden en geven van trainingen, presentaties, vergaderingen, workshops en cursussen. Thijsse’s Hof ligt midden in het Bloemendaalsche Bos, weg van de dagelijkse hectiek. U heeft de zaal helemaal voor uzelf en krijgt de volle aandacht om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Zaalhuur

De grote zaal is geschikt voor een groep tot maximaal 30 personen en wordt verhuurd per dagdeel, zie ‘voorwaarden verhuur’. In overleg kan gekozen worden uit verschillende zaalopstellingen. Er is gratis WiFi.

Catering

Koffie en thee zijn niet bij de prijs inbegrepen. Graag bespreken we persoonlijk uw wensen. Neem vrijblijvend contact op 023-5262700 of via info@thijsseshof.n

Voorwaarden verhuur

 • U gebruikt slechts de grote zaal van Stichting Thijsse’s Hof, Planten- en Vogeltuin in het Bloemendaalsche Bosch voor een activiteit die ook past binnen de doelstellingen van deze Stichting. Het bevestigen van feestversiering aan het plafond, verlichting of vlaggenslingers is dan ook niet toegestaan
 • Thijsse’s Hof zelf is vrij toegankelijk, dus voor een ieder toegankelijk. Het plaatsen van attributen in de Hof kan slechts na overleg met de beheerder.
 • De huur bedraagt voor een ochtend (9.00 tot 13.00 uur) € 135,-.
  Voor de middag (13.00 tot 17.00 uur) betaalt u € 135,-.
  Voor de avond (19.00 tot 22.00 uur) kost € 135,-.
  Incl. gebruik van beamer en/of flip-over. Dit is exclusief catering (koffie en thee). BTW wordt niet gerekend. Het totale huurbedrag dient voor de bijeenkomst te zijn overgemaakt op NL59ABNA0500729891 t.n.v. Stichting Thijsse's Hof, Bloemendaal).
 • Kosteloos annuleren kan tot 1 week voor uw reserveringsdatum. Daarna zijn wij genoodzaakt de huur in rekening te brengen.
 • Huisdieren zijn in het gebouw niet toegestaan.
 • Het gebouw wordt schoon achtergelaten.

Deze notitie is vastgesteld in de vergadering van het bestuur van Stichting Thijsse’s Hof, Planten- en Vogeltuin in het Bloemendaalsche Bosch op 11 november 2022

Overzicht van andere vergoedingen:

 • Rondleidingen - € 35,- voor groep van 10 personen. Bij meer dan 10 personen wordt de groep gesplitst, en worden twee of meerdere groepen in rekening gebracht.
 • Koffie en thee - € 1,25 euro
 • Lunch - in overleg
 • Lezingen - in overleg

Laat u zich u hierover informeren gedurende openingstijden bij onze beheerder-hovenier of via ons: contactformulier.


Zie ook de mogelijkheid van een door ons verzorgde lezing in het lokaal onder: Rondleidingen op aanvraag.